Előrejelzés 2018-ra, énmódra

előrejelzés

Kép: https://irishconnection.deviantart.com

Ma döbbentem rá, hogy ismét fordult a Föld egy nagyot, ebből adódóan eltelt egy év az emberi időszámítás szerint.
S ha eltelt egy év, jó szokásként jöhet a számvetés (milyen számot vessünk? Nem fog fázni a földben? A földbe kell egyáltalán vetni a számot?), és egy kis előretekintés, ha úgy tetszik, előrejelzés.

A 2017-es évről itt írtam: Előrejelzés 2017-ről, énmódra

Nézzük csak!

Ahogy megírtam, voltak nagy-nagy áramlások és drámák, küzdelmek, sírások, rettegések. (Ha nem hiszed el, hogy megmondtam, olvasd el!).
Tulajdonképpen nem tévedtem. A kérdés csupán az, hogy te hogy állsz mindezzel? Bekapcsolódtál a drámákba? Hagytad magad manipulálni? Hagytad magad a hipnózis már megszokott, komfortos, melegséget és biztonságot adó bűvkörébe bevonni?

Vagy mindezen kívül tudtál maradni, tudtál csak megfigyelő lenni, aki észleli, érzékeli az energiák mozgását, és értelmezni is tudja? Persze, ez a nehezebb. Kívül maradni. Megfigyelőnek maradni. Mert attól amolyan különccé válik az ember. De mégis ez tud lenni a kulcs a tudatossághoz. Tudatosság: tudni, mi történik, és legalább sejteni, miért.

Erről szólt a 2017-es év.

De mit hoz a jövő?

Most abba ne is menjünk bele, hogy a jövő, mint lineáris idő, igazából nincs is. Az egyszerűség kedvéért maradjunk abban, hogy van. (De, mondom, nincs.)

Az előrejelzés elkészítéséhez nem vettem segítségül semmi olyan eszözt, amit ilyenkor szokás: nem nézegettem asztrológiai képletet, nem számoltam ki a számokat (csak számvetés volt, ugye), nem meditáltam, nem mantráztam, nem beszélgettem szellemmekkel, szellemi vezetőkkel, angyalokkal, arkangyalokkal, akárkivel, és kártyát sem vetettem (semmilyet sem).

előrejelzés

Kép: https://pillemaster.deviantart.com

Miért?

Mert nincs rá szükségem. (És mert ezek is hipnózisok.)

Az előrejelzés amúgy is játék (nem csak nekem, mindenkinek az, aki ír róla, legfeljebb az illető ezt nem hajlandó tudomásul venni, mert annyira KOMOLYAN veszi magát). Nem lehet előre jelezni semmit sem, még az időjárás-előrejelzés is csak megközelítő tud lenni. Aki azt állítja, látja és érti és tudja a jövőt, nos, az, fogalmazzunk úgy, sajátosan beszél arról, amiről fogalma sincs.

Egy előrejelzés csak áramlásokat tud előrejelezni, amolyan irányokat, mely irányok a homályba vésznek. Az energia a tudat vonzása miatt folytonos áramlásban van, folyton mozog, folyton változik. Ami ma úgy látszik, hogy jobra halad, az holnap már akár hátrafelé is haladhat. Az energia, természetéből fakadóan (és ugye, minden energia) nem tud nem mozogni. Egyetlen előrejezés sem képes megmondani, ténylegesen hogyan fog mozogni. Egy biztos: mozogni fog. Ha nem hagyják mozogni, morgolódik kicsit, aztán egyre jobban morgolódik, aztán kitör ott, ahol csak tud, és rendszerint ott, ahol a legkevésbé várják. Nincs előrejelzés, ami ezt meg tudná mondani. Esetlegességek vannak. Azok meg… bármik lehetnek.

Ami egy előrejelzésnek tényleges megvalósulást adhat, az a tömegtudat. Minél többen fókuszálják az adott irányra (történésre) a figyelmüket, a tudatukat, annál valószínűbb az adott előrejelzés megvalósulása. Érted? Ha tömegek figyelnek ugyanarra, és irányítják a fókuszt a tudatukból egy adott dologra, beletéve akár például a félelem érzését, hát az valóra is válik. Realizálódik. Megteremtődik.

Ilyen ez az előrejelzés. (És jajj, de milyen sokféle előrejelzés létezik! Apropó! Minden előrjelzés leginkább azoknak válik valósággá, akik hisznek neki, hisznek benne, akik a tudatuk fókuszálásával az energiát az adott előrejezésbe irányítva hozzák létre az addig csak lehetőségként létező árnyat.)

Szóval, akkor rátérek a 2018-as előrejelzésre.

A világban (értsd: a Földön) az energiák jelenleg nagy mozgásban vannak. Sokan szeretnék, ha minden maradna a régiben (“régen minden jobb volt”), és azt is sokan szeretnék, ha a már megszokott dolgok meg is maradnának, mert ez ad számukra biztonságot. Az energiát azonban következmények nélkül nem lehet gúzsba kötni, lehorgonyozni. Az energia áramolni szeret, ha áramlik, abból születnek a csodás dolgok. Is. (Ha a hatalom és az energialolopás játéka van az áramlásban, sok más is valósággá válik, ami nem épp csodálatos az emberi felfogás szerint.)

2018-ban még inkább várható, hogy a már bevált dolgok megőrzésére kerül a hangsúly, a védekezésre kerül a hangsúly, az ellenállásra kerül a hangsúly. Ez mind egyéni szinten igaz, mind kisebb-nagyobb társadalmi szinteken.

előrejelzés

Kép: https://biggreenpepper.deviantart.com

Egyéni szinten harag, düh, mások ellen fordulás, manipulálás erősödhet, és ugyanez igaz nagyobb társadalmi szinteken is. (Jaj, kezdek komoly lenni!) A lényeg, hogy nem csak az időjárás villámai fognak csapkodni, hanem az emberek dühének villámai is. Tulajdonképpen egy régi csap össze egy érkező újjal. De ez már tart egy ideje, és 2018-ban is folytatódik.

Hogy mennyire vonódsz bele mindezekbe, az már a te döntésed. Mondhatod, persze, nem, nem a te döntésed, nincs választásod, a Sors, a Karma, Isten, a szomszéd, az ország vezetői, mitudoménmégki, de nem: te döntesz, pontosaban mondva: választasz – részt veszel ezekben a játékokban a homokozó keretein belül, vagy inkább kimászol a homokozóból, és onnan figyeled az előadást, miközben azok közül a potenciálok közül választasz, ami még milliószám ott vannak körülötted. Mert ott vannak, a kérdés csupán az, mit választasz közülük.

A duális világ lassan (nagyon-nagyon lassan) a végét járja, már nincs mit adjon, innen jön a továbblépés a multidimenzionális világ felé. (Ez sem holnap lesz, és nem is 2018-ban.) A folyamat zajlik, és vagy bedarál, vagy csak figyeled, és hagyod, hogy menjen a maga útján, ahogy hagyod azt is, hogy aki részt akar venni ebben a játékban, hát játsszon, kedvére. Nem kell megmenteni, kimenteni, magyarázni neki, úgyse érti meg, mert a játék izgalmasabb, élvezetesebb, mint a megfigyelés, a be nem avatkozás.

Szóval, ahogy írtam azt 2016-hoz és 2017-hez is: hogy mi történik veled, a te felelősséged.
Lehet, azt mondod. “DEHOGY!”
Én azt mondom. DE ÁM!

Előrejelzés 2018-ra: az éved olyan lesz, amilyenné te teszed a választásaid által!

CSODÁS VÁLASZTÁSOKAT! CSODÁS KÉTEZERTIZENNYOLCAT!

előrejelzés 2018

Hasonló írások: napi szösszenet

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólások

Előrejelzés 2018-ra, énmódra — 4 hozzászólás

  1. Szia Robi! Nagyon tetszik ez az írásod! Csodálatos megéléseket kívánok a 2018-as évre! Ölel: Zsófi

  2. Szia Robi! Legyen olyan a 2018-as év amilyennek te szeretned. Tedd olyanná hogy év végén elégedett légy boldog új évet kívánok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.