Adatkezelési tájékoztató

A hírlevélre feliratkozással, illetve megrendelésekkel megadott adatokat harmadik személynek nem adom ki, azokat más nem látja és nem kezeli rajtam kívül. A feliratkozásról bármikor le lehet mondani, a “Leiratkozás” gombra kattintva.

Az adatokat csak és kizárólag saját hírlevelem megküldése, illetve a megrendelések teljesítése céljából kérem, és az adataid megadásával ehhez hozzájárulsz.

Az adataidat addig kezelem a fenti célból, amíg le nem iratkozol a hírlevélről. A leiratkozással a korábban általad önkéntesen megadott adataid (név, postacím, számlázási cím, születési dátum, telefonszám, skype azonosító, e-mail cím) törlésre kerülnek.

Az adatkezelési nyilvántartási számot az Impresszumban találod.

Jogorvoslati lehetőségek:

A Feliratkozó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.
Amennyiben a Feliratkozó a feliratkozás során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, az oldal üzemeltetője jogosult a Feliratkozóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Az Üzemeltető ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.