Jelek és tünetek

Jelek és tünetek

Jelek

jelek és tünetek

Kép: http://damnengine.deviantart.com

Előfordult már veled is, hogy amikor az órára nézel, csak úgy, éppen, akkor ilyesmit látsz: 11:11, vagy 17:17, vagy 09:09?

Esetleg, amikor úton vagy valamerre, és a szemed rávetül egy-egy autó rendszámára, akkor meg látsz 3 betűt, és 3 ugyanolyan számot? Ilyesmit: ABC-222, ABC-333, ABC-999, és így tovább…?

De az is lehet, hogy épp gondoltál egy ismerősödre, és ő a következő percben felbukkan melletted, vagy felhív, vagy üzenetet ír, vagy… bármi…?

Netán érezted már úgy magad, hogy ugyan fizikailag itt vagy, de nem ezeket az illatokat érzed, nem ezeket a színeket érzékeled, hanem egészen mást, mintha éppen máshol lennél?

Egyéb “furcsaságokról” nem is szólva?

Nos, a jó hír, hogy nem, nem őrültél meg!
Sőt!
Egyáltalán, semmi gond nincs veled.
Még csak nem is a túlvilágról, az angyalok birodalmából, a pokolból, vagy egyéb, általad vélt helyről akarnak így neked üzenni, mert eszük ágában sincs ilyet tenni – meg ezek nem is így működnek.

Lehet, meglepő számodra, de ezeket a “jeleket” te magad helyezted el utad során, hogy amikor odaérsz, találkozz velük.

Miért is? – kérdezed.

Azért, hogy tudd, vagy rájöjj, az életedért te vagy a felelős, nem más.
Azért, hogy tudd, ha már elindultál spirituális utadon, jó az, ahogy és ahol haladsz. Még akkor is, ha te más valamit várnál: vagy gyorsabb haladást, vagy lassabbat, szebbet-jobbat… vagy türelmetlen vagy, vagy épp elégedetlen.
Annyit üzen ez: nyugi van, minden a legnagyobb rendben! (Lásd Alapvetések.)

Azért, hogy rájöjj, a felelősség a tiéd. Te fejezted ki a vágyadat (pontosabban a lelked), egy adott dolog után, és az előbb-utóbb ott van előtted, előbb-utóbb megtörténik veled.

Szóval, no para!
Már csak azért is, mert rajtad kívül még sok más embernek is vannak hasonló jelek és tünetek az életében.

Tünetek

A tünetek sokfélék lehetnek.
Amik nálam jelentkeztek:
– tarkó környéki fájdalom és nyomás
– fülzúgás (hirtelen fellépő, majd elmúló éles hang)
– indokolatlan, heves szívdobogás
– orrfolyás
– éjszakai felébredés, felriadás, általában mindig ugyanakkor, jellemzően 1 és 3 óra között
– különös tartalmú, “extra” álmok, de még nem rémálmok
– múló bőrviszketés
– pörsenések, pattanások a bőrön
– nehéz ébredés, ólmos fáradtság az ébredés után
– fejhasogatás, vándorfájással
– fül, vagy fülcimpában jelentkező, hasogató jellegű fájdalom
– továbbiak: Saumbra szimptómák

Miért vannak ezek a tünetek?

Ez mind a benned felébredő isteniséged miatt van. Amiatt, hogy egyfajta átalakulás meg végbe a tudatosságodban – egyre tudatosabb leszel, egyre inkább ráébredsz, ki is vagy valójában -, és ezt kíséri a fizikai test átalakulása is, illetve amiatt, hogy olyan energiák elengedése, eltávozása történik meg, amikre már nincs szükséged sem a fizikai, sem a mentális, sem a spirituális szinteken. Mindezek eredményezik ezeket a tüneteket.

Szóval, ijedtségre nincs okod, ezek általában pár nap alatt elmúlnak. Ha mégsem, keresd fel orvosod, és nézesd meg magad a biztonság kedvéért!

A jelek és tünetek kísérői annak a folyamatnak, amit magadnak választottál erre a létidődre.
Átalakulsz.

jelek és tünetek

Kép: http://nelchee.deviantart.com

Persze, nem valami ijesztő lénnyé, bár, megjegyzem, lesznek néhányan, akik majd így tekintenek rád, csak mert nem állsz be a sorba, hanem egy olyan létezővé válsz, aki tisztában van önmagával (hogy ki is ő valójában), vállalja érte a felelősséget, és egyre inkább felismeri, hogy Isten benne lakik, ő is egy Isten-ember, aki részt vesz az Univerzum teljes alakításában és a változásokban.

Nem egyszerű mindez, és nem fájdalommentes. Tudnod kell, hogy bármikor visszaléphetsz ettől. Ha nem most járod végig ezt az utat, majd máskor. Akár mostani létidődben, akár egy másikban.

De előbb-utóbb ide jutsz, történjék bármi is.

Ha a jelek és tünetek kapcsán kérdéseid lennének, vagy csak beszélgetni szeretnél erről, írj a polirobert@polirobert.hu címre, vagy keress az Imresszumban megadott telefonszámon, illetve a facebook oldalamon is tudsz üzenni.

További olvasnivalókat a honlapomon itt találsz: üzenetek, napi szösszenet.

Kalocsa, 2015. 09. 16.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.